20 υποτροφίες για μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως σε επαγγέλματα με μέλλον

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου προσφέρει, 10 υποτροφίες ύψους 50% για το Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Artificial Intelligence (MSc in Artificial Intelligence) και Cybersecurity (MSc in Cybersecurity). Δύο κλάδους που συγκαταλέγονται σε αυτούς με την υψηλότερη ζήτηση και με σοβαρή προοπτική για ένα επάγγελμα με μέλλον.


Βρες σήμερα τις κατηγορίες όλων των επαγγελματικών κλάδων στο kariera.com.cy και ανακάλυψε την ιδανική θέση εργασίας για εσένα, σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις. Από ΛογιστέςΕλεγκτές και επαγγελματίες του marketing, έως barista, επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου και πωλητές, βρίσκουν καθημερινά την ευκαιρία για τη νέα τους καριέρα!


Το Μεταπτυχιακό στο Cybersecurity του EUC εξοπλίζει τους φοιτητές με τις κατάλληλες τεχνικές δεξιότητες και γνώσεις που απαιτεί η διαχείριση της παραβατικότητας που σημειώνεται καθημερινά στον κυβερνοχώρο. Οι φοιτητές εκπαιδεύονται σε θέματα σχετικά με την κατανόηση του νόμου, τη διαχείριση κινδύνων, την ηθική ηλεκτρονικής πειρατείας και της κρυπτογράφησης και πραγματοποιώντας συναφείς έρευνες στα εργαστήρια και τα ερευνητικά κέντρα του Τμήματος, αποκτούν επαρκείς επαγγελματικές δεξιότητες που τους επιτρέπουν να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν πολιτικές και πρακτικές ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, σε δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς ή να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε διδακτορικό επίπεδο εμβαθύνοντας στον εν λόγω τομέα.

Το Μεταπτυχιακό στο Artificial Intelligence έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στην έλλειψη ειδικών Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) και Data Analytics (DA). Σκοπός του είναι να προσφέρει στους επαγγελματίες της πληροφορικής και άλλων συναφών επιστημονικών κλάδων, την ευκαιρία να εξειδικευτούν σ’ έναν συναρπαστικό και ταχέως εξελισσόμενο τομέα. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εις βάθος γνώση των διαφόρων αλγορίθμων και τεχνικών που χρησιμοποιούνται στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης, την κατανόηση και ανάπτυξη ευφυών συστημάτων, καθώς και την ανάπτυξη υπολογιστικών λύσεων σε προβλήματα που ταλανίζουν τον επιστημονικό κόσμο.

Κριτήρια Εισδοχής:

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι προπτυχιακού τίτλου σπουδών από Αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση εισδοχής η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • Επίσημο φωτοαντίγραφο του πτυχίου (Bachelor Degree)
  • Επίσημο φωτοαντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας (Τranscript)
  • Απολυτήριο Λυκείου
  • Βιογραφικό σημείωμα
  • Μια συστατική επιστολή
  • Πιστοποιητικά για το επίπεδο γνώσης της Αγγλικής γλώσσας
  • Μια μικρή φωτογραφία

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται απευθείας στο Γραφείο Εισδοχής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου (Κτίριο Διοίκησης) ή συμπληρώνοντας την on-line αίτηση, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου (www.euc.ac.cy) ή ταχυδρομικώς στην Τ.Θ. 22006, 1516 Λευκωσία.

Η τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Τετάρτη23 Σεπτεμβρίου 2020.

Διαδικασία αξιολόγησης:

Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης Υποτροφιών του Πανεπιστημίου και οι επιτυχόντες θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στις 25 Σεπτεμβρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να  επικοινωνήσετε στο Γραφείο Εισδοχής, τηλέφωνο: 22713000 ή στο e-mail: [email protected].

Για να συμπληρώσετε την online αίτηση για το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Artificial Intelligence πατήστε ΕΔΩ.

Για να συμπληρώσετε την online αίτηση για το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Cybersecurity πατήστε ΕΔΩ.