Δέκα υψηλόμισθα επαγγέλματα για… αντικοινωνικούς

Αν θέλετε να δουλεύετε, να αμείβεστε καλά και να μη συναναστρέφεστε με πολλούς ανθρώπους, αυτά είναι τα ιδανικότερα επαγγέλματα για εσάς.

Δεν είναι ότι δεν σας αρέσουν οι άνθρωποι. Απλά προτιμάτε να περάσετε μια ήσυχη νύχτα με μερικούς φίλους – ή με τον εαυτό σας – παρά να πάτε σε ένα ακόμα βαρετό πάρτι του γραφείου. Ευτυχώς για εσάς, υπάρχουν μερικές προσοδοφόρες ευκαιρίες σταδιοδρομίας που δεν απαιτούν πολλή αλληλεπίδραση με πελάτες και ομαδική συνεργασία.

Τα ακόλουθα επαγγέλματα προσφέρονται για άτομα που είναι περισσότερο εσωστρεφή και μάλιστα μπορούν να βγάλουν πάνω από 20 δολάρια την ώρα, έχοντας παράλληλα εξαιρετικές προοπτικές καριέρας.

10. Αναλυτής έρευνας αγοράς

Όσοι ασχολούνται με αυτό το επάγγελμα εξετάζουν τη συμπεριφορά των αγορών και των καταναλωτών για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να καταλάβουν ποιοι είναι οι καταναλωτές τους, τι θέλουν και πόσο είναι πρόθυμοι να πληρώσουν το προϊόν που τους πουλάνε.

-Προοπτικές απασχόλησης: 2016-2026: 23%

-Μεσαίο ωριαίο εισόδημα: 30,40 δολάρια

-Εκπαίδευση: Πτυχίο

9. Βοηθός δικηγόρου

Δεν σας τρελαίνει η ιδέα της Νομικής, αλλά έχετε πάθος οτιδήποτε σχετίζεται με τα νομικά; Ως βοηθός δικηγόρου θα εκτελέσετε διάφορα καθήκοντα, όπως η διατήρηση και οργάνωση αρχείων, η διεξαγωγή νομικής έρευνας και η σύνταξη εγγράφων.

-Προοπτικές απασχόλησης: 2016-2026: 15%

-Μεσαίο ωριαίο εισόδημα: 24,24 δολάρια

-Εκπαίδευση: Πτυχίο

8. Αρχειοφύλακας

Φαντάζεστε τον εαυτό να φυλάσσει σημαντικά έγγραφα; Ως αρχειοφύλακας, αξιολογείτε, επεξεργάζεστε, καταλογίζετε και διατηρείτε μόνιμα αρχεία και ιστορικά πολύτιμα έγγραφα.

-Προοπτικές απασχόλησης: 2016-2026: 13%

-Μεσαίο ωριαίο εισόδημα: 22,77 δολάρια

-Εκπαίδευση: Πτυχίο και μεταπτυχιακό

7. Ζωολόγος ή Βιολόγος της Άγριας Ζωής

Εάν είχατε πάντα μεγαλύτερη προτίμηση στα ζώα παρά στους ανθρώπους, ίσως έχετε μέλλον στον τομέα της ζωολογίας. Οι ζωολόγοι και οι βιολόγοι της άγριας ζωής μελετούν τα ζώα και την άγρια ​​πανίδα, πώς αλληλεπιδρούν με τα οικοσυστήματα τους, τις συμπεριφορές των ζώων και τον αντίκτυπο που έχουν οι άνθρωποι στην άγρια ​​ζωή.

-Προοπτικές απασχόλησης: 2016-2026: 8%

-Μεσαίο ωριαίο εισόδημα: 29,95 δολάρια

-Εκπαίδευση: Πτυχίο

6. Software developer

Πόση αγάπη έχετε άραγε για τους υπολογιστές; Σκεφτήκατε ποτέ την ανάπτυξη λογισμικού; Ενώ ορισμένοι αναπτύσσουν τις εφαρμογές που επιτρέπουν στους ανθρώπους να εκτελούν συγκεκριμένες εργασίες σε έναν υπολογιστή, άλλοι αναπτύσσουν τα λογισμικά συστήματα.

-Προοπτικές απασχόλησης: 2016-2026: 24%

-Μεσαίο ωριαίο εισόδημα: 49,79 δολάρια

-Εκπαίδευση: Πτυχίο

5. Σύμβουλος γάμου και οικογένειας

Θεωρείται πως είστε ένας πολύ καλός ακροατής; Οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειας σας όταν χρειάζονται συμβουλές έρχονται σε εσάς; Σκεφτείτε μια σταδιοδρομία ως σύμβουλος γάμου και οικογένειας, ο οποίος βοηθά τους ανθρώπους να διαχειριστούν και να ξεπεράσουν οποιαδήποτε προβλήματα έχουν.

-Προοπτικές απασχόλησης: 2016-2026: 23%

-Μεσαίο ωριαίο εισόδημα: 23,45 δολάρια

-Εκπαίδευση: Πτυχίο και μεταπτυχιακό

4. Διερμηνέας

Μιλάτε άπταιστα πολλές γλώσσες; Σκεφτείτε να εφαρμόσετε την ικανότητα αυτή σε μια καριέρα ως διερμηνέας, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες θέσεις εργασίας για τα επόμενα πέντε χρόνια.

-Προοπτικές απασχόλησης: 2016-2026: 18%

-Μεσαίο ωριαίο εισόδημα: 22,69 δολάρια

-Εκπαίδευση: Πτυχίο και κατά προτίμηση μεταπτυχιακό

3. Editor ταινιών και βίντεο

Αν αγαπάτε τις ταινίες, μπορείτε να ευχαριστήσετε τους παραγωγούς ταινιών και βίντεο για αυτό. Εάν έχετε πάθος για την αφήγηση και την επεξεργασία ταινιών και βίντεο ένα τέτοιο επάγγελμα φαντάζει ιδανικό.

-Προοπτικές απασχόλησης: 2016-2026: 13%

-Μεσαίο ωριαίο εισόδημα: 27,99 δολάρια

-Εκπαίδευση: Πτυχίο

2. Σεφ ή επικεφαλής μάγειρας

Πειραματίζεστε συνεχώς με νέες συνταγές; Οι σεφ και οι επικεφαλής μάγειρες επιβλέπουν την καθημερινή προετοιμασία φαγητού, το προσωπικό άμεσης κουζίνας και χειρίζονται τυχόν ανησυχίες σχετικά με τα τρόφιμα στα εστιατόρια.

-Προοπτικές απασχόλησης: 2016-2026: 10%

-Μεσαίο ωριαίο εισόδημα: 22,09 δολάρια

-Εκπαίδευση: Λύκειο ή πτυχίο σχολής μαγειρικής

  1. Λογιστής
  2. Αν οι αριθμοί είναι το ατού σας αυτό το επάγγελμα είναι για εσάς. Οι λογιστές προετοιμάζουν και εξετάζουν τα οικονομικά αρχεία και τους φόρους για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Επίσης, βοηθούν στην αξιολόγηση των οικονομικών δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων και στην αποτελεσματική λειτουργία τους.

-Προοπτικές απασχόλησης: 2016-2026: 10%

-Μεσαίο ωριαίο εισόδημα: 33,34 δολάρια

-Εκπαίδευση: Πτυχίο

Πηγή: fortune greece