ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΟΚΑ

«Οταν η Αγάπη για τον Ανθρωπο γίνεται Πράξη»
Follow

ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΟΚΑ

«Οταν η Αγάπη για τον Ανθρωπο γίνεται Πράξη»

Company Information

About Us

Το Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ είναι το ΠΡΩΤΟπιο οργανωμένο και μεγαλύτερο Ιδιωτικό Κέντρο Αποκατάστασης στην Κύπρο, με περισσότερα από 25 έτη εμπειρίας και προσφοράς στον παθόντα συνάνθρωπο. Χάρις στα άριστα αποτελέσματα που φέρει, έχει δοθεί στο Μέλαθρον φήμη Κέντρου Αποκατάστασης Ευρωπαϊκού επιπέδου.

Θεωρείται ένα από τα κορυφαία και πιο εξειδικευμένα κέντρα στην αποκατάσταση του Νευρικού, Μυοσκελετικού και Αγγειακού συστήματος, λόγω του ότι παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους ασθενείς. Για αποκατάσταση προσφέρεται ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Διάγνωσης και Αντιμετώπισης παθήσεων σε ασθενείς με Νευρολογικές, Μυοσκελετικές, Ορθοπεδικές, Αναπνευστικές, Καρδιολογικές παθήσεις καθώς και με αθλητικές κακώσεις.

Το Μέλαθρον, ως ένα υπερσύγχρονο Ιατρικό Κέντρο, διαθέτει διάφορα τμήματα και Υπηρεσίες. Αρχικά, μπορεί να επισκεφθεί κάποιος τα εξωτερικά ιατρεία που περιλαμβάνουν τα Τμήματα του Προσωπικού Ιατρού, της Παθολογίας, της Νευρολογίας, της Νεφρολογίας, της Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης και της Καρδιολογίας. Διαθέτει ακόμη τα τμήματα της Φυσικοθεραπείας, της Υδροθεραπείας, της Λογοθεραπείας, της Εργοθεραπείας, της Κοινωνικής και Ψυχολογικής Στήριξης καθώς και το Ακτινολογικό Τμήμα.  Τέλος, στο Μέλαθρον στεγάζεται κι ένα σύγχρονο Κλινικό Εργαστήριο – Χημείο. Όλες οι πιο πάνω υπηρεσίες είναι ενταγμένες στο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓΕΣΥ).

Με απόλυτο σεβασμό και αγάπη προς τον κάθε άνθρωπο που χρειάζεται φροντίδα, ολόκληρη η διεπιστημονική μας ομάδα, καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό, είναι πάντα δίπλα σας, έτοιμο να προσφέρει, να καλύψει τις ανάγκες σας και να παρέχει υποστήριξη, τόσο σε εσάς, όσο και στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Contact Us